Huuhkajat pelasi lauantaina 1-1-tasapelin Islantia vastaan. Päävalmentaja Markku Kanerva ei ollut täysin tyytyväinen tulokseen.

Kanerva jäi kaipaamaan voittoa ja parempaa peliesitystä. Kuitenkin hän muistutti ottelun lähtökohdista, sillä joukkueessa oli runsaasti kokeiluja.

– Lähdimme hakemaan voittoa, niin kuin kliseisesti joka pelissä. Meidän pitää olla kriittisiä ja meiltä odotetaan isoja tuloksia. Se on ihan selvä, jos haluamme pärjätä Kansojen liigassa ja päästä EM-kisoihin, niin tasoa pitää nostaa. Emme voi olla täysin tyytyväisiä, mutta täytyy huomioda lähtökohdat. Ensimmäisen kerran tuo porukka pelasi kimpassa. Meillä oli neljä harjoitusta ennen ja olisi ollut aika yllätys, jos tämä peli olisi natsannut ihan täysin, Kanerva mietti Huuhkajien Twitter-tilin haastattelussa.

Suomen pelit jatkuvat tiistaina, kun se kohtaa harjoitusottelussa Slovakian. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport+ Suomi -kanavalla.