Huuhkajien tähtihyökkääjä Joel Pohjanpalo kertoi SuomiFutiksen erikoishaastattelussa, että hän aikoo vielä jonain päivänä pelata Suomessa ja HJK:ssa.

Asia perustuu toiselle maajoukkuetähdelle, tosin entiselle, annettuun lupaukseen.

– Olen joskus luvannut ”Ägälle” (Aki Riihilahti), että sitten kun päätän tulla takaisin Suomeen, niin Klubi on ainoa seura, mihin haluan tulla. Toivottavasti rahkeet vielä silloin riittävät HJK:hon. Sekään ei ole nykypäivänä mikään itsestäänselvyys, mutta kyllä olen ”Ägälle” sanonut, että ainakin yhden vuoden haluan Klubissa pelata, Pohjanpalo kertoi SuomiFutikselle.

Mutta tätä ennen Pohjanpalo jatkaa maalien tekemistä Leverkusenin lainapelaajana Turkin pääsarjan Rizesporissa sekä luonnollisesti Huuhkajissa. Suomi pelaa seuraavan kerran kesäkuun alussa, kun Olympiastadionille tulee vieraaksi Bosnia.