MTV Urheilu kertoo verkkosivuillaan, että Teemu Pukki ei halua jatkaa Norwichissa. Tällä hetkellä hän on kuitenkin edelleen Norwichin pelaaja.

Pukilla oli sopimuksessaan seuran optio tulevasta kaudesta ja luonnollisesti Norwich halusi pitää kultakimpaleestaan kiinni myös Englannin Mestaruussarjassa. Pukin henkilökohtaiset ambitiot ovat kuitenkin korkeammalla kuin tahkota jälleen vuosi Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, sillä hän on jo kahtena Valioliigassa pelaamanaan vuonna osoittanut pärjäävänsä huipputasolla.

Pukin agentti Teemu Turunen kertoo MTV Urheilulle, että töitä on tekeillä sen eteen, että Pukki jatkaisi uraansa jossain muualla kuin Norwichissa, jossa hän on jo kohonnut seuralegendan asemaan.

– Koko ajan käydään neuvotteluja. Se on sitten eri asia, johtaako se mihinkään. Teme on kuitenkin sellainen pelaaja, niin kuin jokaisen pelaajan tulisi olla, että niin kauan kuin on sopimus, oma homma hoidetaan kunnialla, Turunen kertoo MTV Urheilun nettisivuilla.

Käyttämällä Pukin sopimusoption Norwich varmisti sen, että se saa Huuhkajien kaikkien aikojen parhaasta maalintekijästä siirtokorvauksen. Siirtosumma lopulta määrittää sen, löytyykö sopivaa seuravaihtoehtoa.

– Ongelma on se, että Teemu on Norwichille liian arvokas pelaaja, ja se, että hän on 32-vuotias. Tämä yhtälö on vaikeasti ratkaistavissa. Pelaaja on nykyiselle seuralle liian arvokas, ja vaihtoehtoiselle seuralle Valioliigasta pelaaja on ikäänsä nähden liian kallis, Turunen pyörittelee.

Lähde: MTV Urheilu