Huuhkaja-hyökkääjä Rasmus Karjalainen palaa Veikkausliigaan. Karjalaisen sopimus kattaa tämän loppukauden lisäksi myös ensi kauden sekä optio kaudesta 2024.  

Karjalainen siirtyi AC Oulusta PS Kemiin kaudelle 2017, jonka päätteeksi hänet valittiin Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi. Tuolla kaudella hän iski kahdeksan kertaa pallon verkkoon ja syötti kaksi maalisyöttöä. KuPSiin hän siirtyi kaudelle 2018, jossa hän teki oman Veikkausliigauran parhaimman maalimäärän 16 maalilla.

Hyökkääjä siirtyi Kuopiosta Hollannin pääsarjassa Fortuna Sittardin riveihin, jossa hän pelasi 15 ottelua ja teki niissä yhden maalin. Tulppaanien keskeltä tie kävi Ruotsiin kaudelle 20-21 ja Örebrohon, jolloin hän loukkaantui vakavasti pallon tultua päähän ja siitä seurasi kaulavaltimon repeämä.

Loukkaantumisestaan toivuttuaan Karjalainen siirtyi Ruotsi toiseksi korkeimmassa sarjassa pelaavaan Helsingborgs IF:n riveihin ja kaudella 2021 hän oli nostamassa seuraa Allsvenskaniin. Tällä kaudella peliaika on jäänyt vähäiseksi Helsingborgissa ja on aika vaihtaa maisemaa.

Lähde: AC Oulun verkkosivut