Huuhkajien puolustaja Albin Granlundin sopimus puolalaisen Stal Mielecin kanssa päättyi kesällä.

Nyt Granlund etsii itselleen uutta seuraa.

Granlund ehti pelata Stal Mielecissä 1,5 kautta. Alla oli kolme kautta Ruotissa Örebron riveissä.

Granlundin sopimus Stal Mielecin kanssa päättyi eikä sopimuksessa ollutta optiovuotta otettu käyttöön. Granlundilla jäikin viime kaudella vastuu vähiin hänen pelatessa noin puolista peleissä tullen pääasiassa vaihdosta sisään.

– Alkuaikana näytti hyvältä. Peliaikaa tuli paljon ja olin avauskokoonpanossa. Oli hienoa päästä pelaamaan uuteen ja kovaan sarjaan. Sitten meillä valmentaja vaihtui eikä peliaikaa enää tullut niin paljon kuin olisin mielestäni ehkä ansainnut, Granlund kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Granlund ei kuitenkaan pitänyt Puolan visiittiä huonona.

ja pääsi vähän mukavuusalueen ulkopuolelle, kun olin aiemmin pelannut Suomessa ja Ruotsissa, joissa kieli oli tuttua ja kulttuuri aika samanlaista. Nyt oli uusi kieli ja uusi kulttuuri ja sellaiset asiat kehittävät aina. Futis on monella tapaa samanlaista oli se sitten Puolassa tai jossain muualla.

Granlund on vapailla markkinoilla etsimässä itselleen uutta työpaikkaa. 32-vuotiaan mieli vetää vielä Itämerta kauemmas.

– Olisi kiva kokea joku eteläeurooppalainen maa, mutta sen tarkemmin on vaikea sanoa mitään. Joku paikka vielä vähän kauempana kuin Puola, Granlund mietiskelee.

Lähde: Palloliiton verkkosivut