Puolalaisseura Cracoviaan siirtynyt Benjamin Källman on saanut nopeasti vastuuta uudessa seurassaan. Källman on pelannut molemmissa otteluissa.

Källman siirtyi kesällä Interistä vapailla papereilla Cracovian riveihin. Lähtiessään Källman johti Veikkausliigan maalipörssiä ja alla oli lisäksi vahvat esitykset Huuhkajien paidassa. Källman teki toisessa Bosnia-pelissä maalin ja syötti yhden.

– Pelaaminen ja onnistuminen Huuhkajissa antaa todella paljon itseluottamusta. Jo se, että pääsee joukkueeseen mukaan, kertoo että jotain on tullut tehtyä oikein. Sitten, kun kentällä saa vielä onnistumisia, niin se auttaa entistä enemmän. Enkä tarkoita vain maaleja tai syöttöjä, mutta se tunne, että pystyy olemaan pelissä mukana ja on fiilis, että pärjää. Se antaa aina uskoa omaan tekemiseen ja pelaamiseen, Källman toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

Källman on tullut kahdessa Cracovian pelissä vaihdosta kentälle, mutta ei ole onnistunut vielä avaamaan maalitiliään. Hyökkääjä ottaa tilanteen kuitenkin rauhassa.

– En tykkää tehdä konkreettisia tavoitteita, vaan ensin haluan päästä kunnolla joukkueen mukaan ja ottaa avauskokoonpanon paikan. Totta kai pyrin tekemään mahdollisimman paljon maaleja ja eiköhän niitä jossain vaiheessa myös tule, Källman heittää.

Lähde: Palloliiton verkkosivut