Ilmari Niskasella starttaa toinen kausi skotlantilaisjoukkue Dundee Unitedissa. Niskanen lähtee kauteen kovin tavoittein.

Ennen viime kauden alkua Dundee Unitediin siirtynyt Niskanen otti nopeasti avauskokoonpanon paikan joukkueessa ja esitti vahvoja otteita kauden aikana. Tällä kaudella pelkkä vastuu ei enää riitä, vaan hän haluaa myös tehdä jatkossa entistä enemmän tulosta.

– Lähden kauteen kovin odotuksin. Viime kausi oli ihan ok, mutta tehoja ei tullut riittävästi. Se on sellainen asia mitä pitää pystyä parantamaan. Toinen on sitten, että esitysteni pitää olla tasaisempia tällä kaudella. Viime kaudella oli hyviä ja huonoja jaksoja, mutta nyt pitää saada se ailahtelu minimiin. Haluan ottaa johtavan roolin joukkueessa, viime kaudella yhden maalin tehnyt Niskanen toteaa Palloliiton verkkosivujen haastattelussa.

Dundee United sijoittui viime kaudella sarjassa neljänneksi ja ansaitsi näin paikan Konferenssiliigan karsintoihin täksi kaudeksi. Niskanen odottaa jo malttamattomana päästessään eurokentille.

– Se on mahtava juttu. Kaikki odottavat niitä jo innolla. Dundee United pelasi eurokentillä viimeksi kymmenen vuotta sitten ja siitä puhutaan täällä jo. Tavoitteena on mennä niin pitkälle kuin mahdollista. KuPS:n kanssa pääsi pelaamaan monia europelejä ja ne ovat hienoja hetkiä, miettii Niskanen.

Dundee United kohtaa Konferenssiliigan kolmannella karsintakierroksella voittajan otteluparista Tuzla-AZ Alkmaar.

Lähde: Palloliiton verkkosivut