Glen Kamara ja Glasgow Rangers ovat enää yhden askeleen päässä Mestarien liigan lohkovaiheesta. Rangers esitti upean nousun belgialaista Union St. Gilloisea vastaan tappioasemasta voittoon.

Rangers oli hävinnyt vieraskentällä 0-2 ja joutui tukalasta asemasta kotiotteluunsa. Skottiseura onnistui kuitenkin kääntämään otteluparin nimiinsä voittaen kotiottelunsa 3-2. Kamara tuli vaihdosta kentälle 87. minuutilla.

Voitolla Rangers varmisti paikan vähintään Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Mestarien liigan viimeisellä karsintakierroksella se kohtaa PSV:n. PSV voitti Monacon yhteismaalein 4-3. Se nousi kotiottelussaan 2-2-tasatilanteeseen pari minuuttia ennen loppua tasoittaen otteluparin ja juhli voittoa jatko-ottelussa.