Huuhkajat joutui tyytymään 1-1-tasapeliin Romanian vieraillessa perjantai-iltana Olympiastadionilla. Päävalmentaja Markku Kanerva pettyi tulokseen.

Suomi meni ensimmäisellä puoliajalla johtoon Teemu Pukin osumalla, mutta Romania nousi tasoihin toisella jaksolla.

– Voittoa lähdettiin hakemaan ja sitä ei saatu, joten vähän pettynyt olo tässä on. Toisaalta Romania pelasi hyvän pelin ja teki meidän pelaamisemme hankalaksi. Tietysti johtoaseman menettäminen aina harmittaa, Kanerva kertasi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa Palloliiton verkkosivujen mukaan.

Kanerva myönsi Romanian olleen myös kova vastustaja.

– Romania on hyvä joukkue ja he ovat taitavia vaihtamaan puolta ja osoittivat taitonsa myös hyökkäyspelin suhteen. Kyllä he pystyivät meidät panemaan paineen alle.

– Puolustuksessa Romanialla oli välillä yhdeksänkin miestä ja se teki meidän hyökkäyspelaamisestamme vaikeaa.

Huuhkajien pelit Nations Leaguessa päättyvät maanantaina, kun Huuhkajat kohtaa vieraskentällä Montenegron. Ottelussa on isot panokset, sillä Huuhkajilla on mahdollisuus lohkon kakkospaikkaan tai jopa pudota C-divisioonaan.

– Ei tämä sikäli muuta asetelmia, että me lähdemme Montenegroon edelleen voittamaan lohkon päätösottelua. Toki voittamalla nyt meille olisi riittänyt tasapelikin kakkossijaan, Kanerva totesi.

Lähde: Palloliiton verkkosivut