Noah Pallas on tehnyt nopeaa läpimurtoa kohti kotimaista laitapuolustajaeliittiä ja Markku Kanerva palkitsi 22-vuotiaan kutsulla Huuhkajiin. Pallas ei osannut odottaa nousuaan A-maajoukkueeseen näin nopeasti.

Pallas pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa Veikkausliigassa ja osui heti Kanervan tutkaan. Pallas sai ensimmäistä kertaa kutsun Huuhkajien tammikuun talvileirille ja nousi varamiehen paikalta mukaan myös EM-karsintaryhmään. Nopea nousu Huuhkajiin yllätti Pallaksen itsensäkin.

– Sanotaan näin, että jalkapalloilijalla pitää olla itseluottamusta ja tietyt tavoitteet. Mutta että näin nopeasti Huuhkajiin pääsin, niin se oli enemmän unelmaa kuin konkreettista tavoitetta. Ei voi valittaa, mutta tuli aikaisemmin kuin olin itse odottanut, Pallas kertoo Veikkausliiga-podcastin haastattelussa.

AC Oulun puolustaja pääsi tekemään debyyttinsä Huuhkajien Portugalin leirillä ollessaan avauskokoonpanossa Viroa vastaan. Debyytti Huuhkajissa jäi nuorukaisen mieleen.

– Totta kai se on hieno tilanne. Varmasti asia, joka ei tule unohtumaan vähään aikaan. Minulla on se paitakin kotona ripustettuna, että muistan tuon hetken. Tuntui tosi hyvältä, jännitti vähemmän kuin olisin itse odottanut tuollaisessa tilanteessa. Oli vain iloinen, että pääsee pelaamaan Huuhkaja-paita päällä. Ei siinä oikein muuta voinut miettiä, Pallas totesi.

Pallaksen haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.