Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva nähdään perjantaina ensimmäistä kertaa Ruudun studiossa Veikkausliigan asiantuntijana.

Ruudun studio pureutuu erityisesti perjantain KTP-KuPS-otteluun. Studioisäntänä toimiva Tero Karhu odottaa mielenkiinnolla Huuhkaja-luotsin antia lähetykseen.

Karhu odottaa mielenkiintoista keskustelua asiantuntijoiden kanssa.

– Alustavia nuotteja on käyty läpi tuotantopalaverissa, mutta minua kiinnostaa tosi paljon ”Riven” näkemykset moneen asiaan. Itse KTP-KuPS-peliin on kiva kuulla, miten Rive näkee KTP:n kehitysaskeleet viimeisen kahden vuoden aikana. Ja tällä kaudella. Venetsia-yhteistyö ja ketä yksilöitä hän nostaa sieltä esiin, Karhu kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

– Ja KuPS:sta. Jasse Tuominen, siellä on Urho Nissilä, paljon mielenkiintoisia pelaajia. Minkälaisia näkemyksiä Rivellä on heistä. Ja ylipäätään. Meillä on studiomatsina KTP-KuPS, mutta me puhumme ylipäätään suomalaisesta futiksesta eri vinkkeleistä.

Suplan tuorein Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.