Huuhkajien EM-karsintojen kotiavaus Sloveniaa vastaan on lähes loppuun myyty. Otteluun on myyty jo yli 29 000 lippua.

Noin 2000 lippua Slovenia-otteluun aukeaa yleiseen myyntiin perjantaina 19. toukokuuta kello 10.00.  Myyntiin aukeavat paikat sijaitsevat Olympiastadionin eteläkaarteessa.

Liput aukeavat myyntiin ottelun vieraskannattajakiintiöstä. Vieraskannattajille varataan jokaiseen otteluun viisi prosenttia stadionin kapasiteetista.

Slovenia-otteluun on myyty jo yli 29 000 lippua. Uudistetun Olympiastadionin kapasiteetti on jalkapallo-otteluissa noin 32 500 katsojaa. Edellisen kerran Huuhkajat on esiintynyt loppuunmyydyn Olympiastadionin edessä vuoden 2021 marraskuussa pelatussa MM-karsintaottelussa Ranskaa vastaan.

Huuhkajat kohtaa kesäkuussa EM-karsinnoissa Olympiastadionilla myös San Marinon. Maanantaina 19. kesäkuuta kello 19.00 pelattavaan otteluun on myyty yli 22 000 lippua, joista noin 6000 lippua on mennyt joukkuelippuja ostaneille jalkapallojunioreille.

– On ollut mahtavaa huomata yleisön kasvava kiinnostus ja tuki kesän otteluiden lähestyessä. Edessä on upea kesäkuu. Täyden kotistadionin, Pohjoiskaarteen ja koko yleisön kannustuksen merkitystä ei voi liikaa korostaa, kun pelaamme tärkeistä pisteistä. On hienoa, että eteläkaarre täyttyy San Marino -ottelussa junioreista. Se tulee olemaan hieno kokemus sekä junioreille että meidän pelaajillemme, päävalmentaja Markku Kanerva tunnelmoi Palloliiton verkkosivuilla.

EM-karsinnat käynnistyivät maaliskuussa, kun Huuhkajat koki tappion Tanskalle Kööpenhaminassa, mutta voitti Pohjois-Irlannin Belfastissa.

Kahden kierroksen jälkeen Slovenia johtaa karsintalohko H:ta kerättyään kuusi pistettä. Tanskalla, Kazakstanilla, Suomella ja Pohjois-Irlannilla on koossa kolme pistettä, kun taas San Marino on pisteittä. EM-karsintojen kymmenen lohkovoittajaa ja kymmenen lohkokakkosta etenevät Saksassa vuonna 2024 pelattavaan lopputurnaukseen.

Lähde: Palloliiton verkkosivut