Huuhkajat pelaa EM-karsintojen ensimmäiset kotiottelunsa isännöidessään Sloveniaa ja San Marinoa. Molempiin otteluihin on myyty runsaasti lippuja.

Huuhkajien toppari Diogo Tomas on pelannut Huuhkajissa kolme ottelua. Hän toivoo omalta osaltaan pystyvänsä auttamaan Huuhkajia täyteen pistepottiin tulevissa otteluissa.

Tomas debytoi Huuhkajissa marraskuussa vierasottelussa Pohjois-Makedoniassa, jonka jälkeen vyölle on kertynyt kolme maaottelua. Slovenia- ja San Marino -otteluissa Tomas haluaa tehdä kaikkensa kuuden pisteen eteen, Tomas toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

– Tulos on tärkein. Se on näissä peleissä ainut, joka merkitsee. Mietin koko ajan, mitä voin tehdä, jotta joukkue menestyy. Vastustajat tulevat olemaan todella erilaisia. Toinen on todella fyysinen ja suoraviivainen ja toisessa pelissä meillä on enemmän palloa.

Slovenia peli tullee olemaan loppuunmyyty ja San Marinoakin vastaan lippuja on myyty reilusti yli 20 000. Tomas on huomannut joukkueen ympärillä huokuvan positiivisen energian.

– Innostus ja energia välittyy. Tuntuu, että täällä on paljon energiaa ja tunnelatausta. Kaikilla on vähän sellainen fiilis, että olisipa se peli jo. Se kumpuaa joukkueen sisältä ja ympärillä on koko Suomi. Se on fantastista, ja tuntuu, että se ruokkii itse itseään.

Lähde: Palloliiton tiedote