Norjan Odds BK:n joukkueen mukaan keväällä liittynyt Diogo Tomas nauttii olostaan tällä hetkellä.

Tomas otti nopeasti avauskokoonpanon aikan Oddin takalinjoilla ja teki karsintadebyyttinsä kesäkuussa San Marino -ottelussa. Vaikka Oddin kausi on ollut Norjan liigassa tahmea, on Tomas oloonsa tyytyväinen.

– Menemme askel kerrallaan oikeaan suuntaan. Peli on kehittynyt ja olemme valmiimpia sekä henkisesti että fyysisesti voittamaan ja ottamaan pisteitä tasaisista peleistä. Kokonaisuudessaan nautin tällä hetkellä jalkapallosta ja elämästä enemmän kuin koskaan aiemmin, Tomas kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Tomas oleilee tällä hetkellä tilapäisessä kesämajoituksessa, kun hän asuu asuntovaunussa.

– Se on vähän olosuhteiden pakosta. Oli tiedossa, että asuntoni omistaja haluaa asua siinä jonkin aikaa kesällä, sillä se on hänelle tärkeä paikka. Mietittiin siinä sitten eri vaihtoehtoja ja asuntovaunu nousi esille. Se tuntui heti oikealta ja sellaiselta unelmalta, jonka on joutunut uhraamaan jalkapallouran vuoksi. Sen takia en ole pystynyt olemaan ehkä sillä tavalla tien päällä kuin olisin halunnut, mutta nyt saan tätä kautta sellaisen urbaanin elämänkokemuksen, Tomas avaa asumisjärjestelyjään.

Tomas on ottanut myös Huuhkajissa koko ajan isompaa roolia ja nautti kesäkuun EM-karsintaotteluiden annista.

– Niistä peleistä jäi varmasti voimaantunut olo koko joukkueelle ja kaikille jotka seurasivat pelejä. Olemme luomassa jotain todella siistiä ja yleisöstä saimme paljon energiaa. Maajoukkueen kannattajat olivat tietenkin fantastisia ja uskon, että pelaajat palasivat seurajoukkueisiinsa paljon hymyä huulillaan.

Lähde: Palloliiton verkkosivut