HJK taipui azerbaidzhanilaiselle Qarabagille Eurooppa-liigan karsintakierroksen ottelussa. Qarabag voitti otteluparin yhteismaalein 2-1.

Qarabag oli voittanut ensimmäisen osan kotonaan 2-1 ja toinen osa Helsingissä päättyi samoin numeroin. Toinen osaottelu alkoi kuitenkin HJK:n osalta hyvin, kun Santeri Hostikka viimeisteli johtomaalin jo kymmenennellä minuutilla. HJK sai kuitenkin kylmää vettä niskaansa viisi minuuttia myöhemmin, kun Kevin Kouassivi-Benissan otti nopeassa tahdissa kaksi keltaista korttia ja HJK joutui miehen vajaalle.

Qarabagin hallinta tuotti tulosta ensimmäisen puoliajan lopussa, kun sille vihellettiin rangaistuspotku. Toral Bayramov viimeisteli varmasti tasoitusosuman. Toisen puoliajan alussa Yassine Benzian vei Qarabagin 2-1-johtoon ja samalla ottelupari oli sinetöity.

HJK:n pelit jatkuvat Konferenssiliigan playoff-kierroksella, kun se kohtaa romanialaisen Farul Constantan. Otteluparin voittaja etenee Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.