Huuhkajien laitapuolustaja Noah Pallas siirtyy HJK:n riveihin. Pallas on tehnyt seuran kanssa kolmen vuoden sopimuksen.

Päättyneellä kaudella Pallas oli AC Oulun todellinen luottomies: Hän kellotti koko Veikkausliigassa kolmanneksi eniten peliminuutteja ja oli yhtä korttitilin täyttymisestä tullutta pelikieltoa lukuun ottamatta avauksessa kaikissa Oulun liigaottelussa.

– Tämä on itselleni tärkeä steppi eteenpäin. Olen nyt pelannut Oulussa liigaa kaksi vuotta, ja sarjasta riippumatta haluan aina pelata parhaassa joukkueessa. Haluan pelata, kehittyä ja päästä parempaan ympäristöön. Tiedän, ja kaikki muutkin varmasti tietävät, että Suomesta ei Klubia parempaa ympäristöä löydy. Tosi siistiä päästä tänne mukaan, Pallas toteaa HJK:n sivuilla.

Pallas aloitti pelaamisen Hongassa ja vaihtoi 9-vuotiaana Käpylän Palloon, jonka paidassa hän myös debytoi miesten peleissä Kakkosessa vuonna 2019. Sen jälkeen kaksi vuotta vierähti FC Honka Akatemiassa ja kaksi seuraavaa siis Oulussa.

– Kaksi vuotta Oulussa oli tosi tärkeää aikaa niin jalkapalloilijana kuin ihmisenäkin: Sain muuttaa omilleni ja mennä epämukavuusalueelle: Tutustumaan uusiin ihmisiin ja uuteen kaupunkiin sekä keskittymään olennaiseen, jalkapalloon.

Kuluneen vuoden aikana Pallas nousi myös A-maajoukkueen rotaatioon keräten hajaminuutteja Huuhkaja-paidassa myös EM-karsinnoissa.

Lähde: HJK:n verkkosivut