Huuhkajat päättää maaliskuun maajoukkueikkunan kohtaamalla Viron. Ottelu saattaa jäädä historiaan Markku Kanervan viimeisenä.

Suomen EM-haaveet kaatuivat, kun Huuhkajat hävisi EM-jatkokarsinnan välierässä Walesille tylysti 1-4. Suomi pelaa näin merkityksettömän pelin Viroa vastaan.

Wales-ryöpytyksen jälkeen sekä media että kannattajat kiittelivät Kanervaa menneistä vuosista ja toivoivat hänen erottamistaan. Kanervalla on sopimus vuoden loppuun saakka. Kesällä alkaa Nations League, joten valmentajanvaihdos olisi ajankohdallisesti järkevä tehdä ennen niitä kuin kesken.

Näin ollen merkityksettömästä ottelusta saattaa tulla jopa historiallinen, sillä se saattaa päättää Kanervan upean uran Huuhkajien päävalmentajana.

Kanervan menestyksekäs aikakausi Huuhkajien päävalmentajana ansaitsisi voitollisen päätöksen.

– Olemme yrittäneet toipua katkerasta Wales-tappiosta ja analysoineet sitä peliä. Olemme tietysti todella pettyneitä, mutta nyt voimme ainoastaan katsoa eteenpäin. Päätavoitteemme Viro-ottelussa on pelata hyvä peli ja voittaa. Se olisi tärkeää myös kannattajillemme, Kanerva totesi Palloliiton verkkosivujen mukaan.

Huuhkajien ja Viron välinen ottelu alkaa 19.00.

Lähde: Palloliiton tiedote