Huuhkajat on kovan paikan edessä torstaina, kun se kohtaa EM-jatkokarsintaottelussa Walesin Cardiffissa. Robert Ivanov on valmis tulevaan haasteeseen.

Huuhkajat kokoontui maanantaina yhteen Cardiffin viereen Bristoliin ja on valmistautunut torstain otteluun.

– Joukkueessa on hyvä meininki. Kaikki ovat innoissaan. Alkuvuodet ovat aina pitkiä seurajoukkueessa, joten on kiva päästä tänne niin sanotusti omien poikien joukkoon puhumaan suomea ja vaihtamaan kuulumisia. Fiilis on positiivinen ja luottavainen, Ivanov kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Wales iskee Suomen kimppuun Ipswichin hyökkääjä Kieffer Mooren johdolla. Ivanov ei ole kuitenkaan huolissaan Walesin pysäyttämisestä.

– Jokaisella maajoukkueella on lähtökohtaisesti hyökkäyskalusto kunnossa. Olen päässyt pelaamaan aika hyviä pelaajia vastaan aikaisemmin, Edin Dzekoa ja muita samantyyppisiä hyökkääjiä on ollut vastassa. Totta kai se on iso haaste, mutta kentällä on onneksi yksitoista Huuhkajaa. Yhdessämme me hommat klaaraamme. Meidän ei tarvitse liikaa keskittyä yhteen pelaajaan, Walesilla on laatua joka puolella. Me olemme Suomi, ja tiedämme, mitkä meidän vahvuutemme ovat.

Suomen ja Walesin välinen EM-jatkokarsintavälierä käynnistyy torstaina 21. maaliskuuta Cardiffissa Suomen aikaa kello 21.45. Yle TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä alkaen kello 21.00.

Lähde: Palloliiton verkkosivut