Ruotsin Allsvenskanissa pelattiin maanantaina kolme ottelua. Kentillä nähtiin myös kolme Huuhkajapelaajaa.

Leo Väisänen ja Elfsborg jatkoivat tappiotonta kauttaan pelaamalla maalittoman tasapelin Helsingborgin vieraana. Väisänen on vakiinnuttanut paikkansa Elfsborgin keskuspuolustuksessa ja jälleen Väisänen pelasi täydet minuutit.

Maanantaina toisessa ”Huuhkaja-ottelussa” Häcken pelasi 2-2 tasapelin vieraskentällä Siriusta vastaan. Joona Toivio pelasi koko ottelun ja kirjasi varoituksen. Sen sijaan historiallisen maalin Liechtensteinia vastaan tehnyt Jasse Tuominen aloitti ottelun ensimmäistä kertaa tällä kaudella penkillä. Käsky kentälle tuli toisella jaksolla, mutta vielä ei maalitili auennut.