Huuhkajien portteja kolkuttelevan Aapo Halmeen kausi Barnsleyssa päättyi riemuun, kun joukkue nousi viimeisen ottelun lisäajalla pois putoajan paikalta.

Topparin oma peliaika jäi koronatauon jälkeen suhteellisen vähiin. Peli alkoi kulkea, eikä manageri Gerhard Struber halunnut tehdä liikaa muutoksia.

– Mutta en ole huolissani, sillä ensi kaudella tulee varmasti mahdollisuus näyttää uudestaan ja pelata hyvin ja jatkaa aloituksessa. Joukkue on niin tasainen, etten ole huolissani. On itsestä kiinni, että käyttää mahdollisuutensa, Halme sanoi Yle Urheilulle.

Kesken kauden joukkueen peräsimeen tarttunut itävaltalaismanageri saa Halmeelta kiitosta.

– Kun Gerhard tuli, tiesimme, mitä tehdä kentällä jokaisessa tilanteessa. Aiemmin se oli vähän sellaista improvisointia, mutta hänen kanssaan mentiin todella yksityiskohtiin sijoittumisen ja muun kannalta, Halme totesi.