Leo Väisänen on tehnyt kovaa jälkeä avauskaudella Ruotsin Allsvenskanissa. Väisänen on vallannut vakiopaikan Elfsborgin puolustuksen keskustasta. Sarjassa on pelattu 10 ottelua ja Väisänen on ollut avauksessa niistä jokaisessa. Elfsborg on aloittanut kauden vahvasti. Joukkueen sijoitus on sarjassa kolmas ennen viikonlopun kierrosta.

Kokeneempi Huuhkaja-toppari Joona Toivio on Väisäsen tavoin ollut avauksessa jokaisessa kauden ottelussa. Toivio ja Häcken ovat sarjassa tällä hetkellä sijalla neljä. Isolla vastuulla pelaa myös Örebron Albin Granlund, jolla on Väisäsen ja Toivion tavoin vakiopaikka avauksessa. Örebro on sarjassa sijalla kahdeksan.

AIK:n Saku Ylätuvan minuutit ovat sen sijaan pienentyneet. Edellisessä ottelussa Ylätupa oli koko ottelun penkillä. Häckenin Jasse Tuominen on ollut alkukaudesta niin avauksessa kuin vaihdossakin. Viimeiset kolme ottelua hän ei ole ollut kokoonpanossa lainkaan, flunssasta johtuen.

Ruotsissa pelataan kauden kierros numero 11 viikonloppuna.