Niki Mäenpää on noussut keväällä Venezian maalilla isoon rooliin joukkueen taistellessa tiukasti noususta Serie A:han ensi kaudelle.

Mäenpää on nousukarsinnoissa ollut vahvassa roolissa ja tämä jatkui myös myöhään sunnuntai-iltana. Venezia kukisti nousukarsintafinaalin avausosassa vieraskentällä Cittadellan Francesco di Marianin toisen jakson alun osumalla 1-0 ja on jo toinen jalka nousujunassa.

Nousukarsinnan ratkaiseva toinen osaottelu pelataan torstai-iltana Venezia kotikentällä. Nousun varmistamiseen Venezialle riittää tasapelikin.

Mäenpää on toistaiseksi pelatuissa kolmessa nousukarsintaottelussa päästänyt selkänsä taakse vain yhden pallon. Alkukeväästä Venezian kanssa sopimuksen tehnyt Mäenpää otti kevään edetessä joukkueen ykkösmaalivahdin aseman ja on pitänyt siitä tiukasti kiinni.