Italian Serie B:n Veneziaan alkukeväästä siirtynyt Niki Mäenpää on torstai-iltana paljon vartijana nousukarsinnan ratkaisevassa toisessa osassa.

Venezia lähtee kotiotteluunsa Cittadellasta avausosassa hakemansa 1-0-johdon turvin ja maalin tappiokin riittää nousuun Venezian sijoituttua runkosarjassa Cittadellaa paremmin. Nousu olisi komea kruunu Venezian yllätettyä kaikki kauden mittaan.

– Koko kausi on mennyt aivan yli odotusten. Joukkue oli kaikkien papereissa putoajien joukossa ennen kauden alkua, mutta olemme luottaneet vahvasti itseemme ratkaisun hetkillä. Tämä on hyvä organisaatio ja pelaamme hienoa jalkapalloa, Mäenpää sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Ei ole mielestäni ihme, että olemme pärjänneet lopulta näin hyvin. Toivottavasti saadaan hyvä tulos vielä viimeisestä ottelusta, Mäenpää miettii.