Albin Granlundin ja Petteri Forsellin Stal Mielec kärsi keskiviikkona todella kitkerän tappion Puolan Ekstraklasan ottelussa.

Kotiottelu sarjakakkonen Raków Częstochowaa vastaan näytti jo päättyvän maalittomaan tasapeliin ja Stal olisi näin napannut arvokkaan pisteen. Rakówille vihellettiin kuitenkin rangaistuspotku lisäajan käydessä jo kolmatta minuuttia ja 11-metrinen ratkaisi ottelun vieraiden voitoksi.

Granlund ja Forsell olivat molemmat Stalin avauskokoonpanossa ja urakoivat koko ottelun.

Keskiviikon kamppailu oli rästiottelu ja pelaamatta Ekstraklasan kautta on nyt kaksi täyttä ottelukierrosta. Stal on viimeistä edellisellä sijalla, mutta säilyminen on omissa käsissä edelleen. Podbeskidzie Bielsko-Biała jumbosijalla on kolmen pisteen päässä ja Ekstraklasasta putoaa ainoastaan yksi joukkue.