Huuhkajien lohkosta Tanska ja Belgia kohtasivat Kööpenhaminassa. Jännittävien vaiheiden jälkeen Belgia otti 2-1 (0-1)-voiton.

Tanska sai otteluun unelma-alun, kun jo toisella minuutilla Yussuf Poulsen latasi tarkasti Tanskalle johtomaalin. Ottelun kymmenennellä minuutilla nähtiin hieno hetki, kun peli keskeytettiin minuutiksi, ja sekä pelaajat että yleisö antoivat seisaaltaan aplodit lähellä sairaalassa olevalla Christian Eriksenille. Ensimmäisellä puoliajalla Belgia ei saanut kunnolla peliä käyntiin, mutta toisella puoliajalla tahti muuttui.

Yksi syy muutokseen oli Kevin de Bruynen tulo kentälle ja hän olikin heti järjestelemässä Belgian tasoitusmaalia. De Bruyne malttoi rangaistusalueella syöttää vielä Thorgan Hazardille, joka latasi lähietäisyydeltä pallon verkkoon. Toinen maali nähtiin 71. minuutilla ja tällä kertaa asialla oli de Bruyne itse. Näppärän syöttökuvion päätteeksi Eden Hazard tarjoili ja de Bruyne tykitti matalan kudin alakulmaan. Tanska sai loppuhetkillä pallon vielä ristikkoon, mutta pisteet menivät Belgialle. Samalla Belgia varmisti jatkopaikan.

Tulos oli Huuhkajien kannalta hyvä ja lohkon ratkaisut nähdään viimeisessä pelissä. Jos Suomi nappaa pisteen tai voiton Belgialta, on se jatkossa. Mahdollisuuksia on tappiollakin. Jos Tanska kaataa Venäjän 1-0, niin silloin kaikkien kolmen keskinäisen ottelun maaliero on sama, jolloin vertailtaisiin kokonaismaalieroa. Jos Tanska voittaa vähintään kahdella maalilla, nousee se lohkossa toiseksi. Jos Venäjä ottaa vähintään pisteen, nousee se kakkoseksi ja Suomi on kolmas. Mikäli Suomi sijoittuu lohkossa kolmanneksi, joudutaan jännäämään muiden lohkojen tuloksia. Tärkeää olisi, ettei Suomi ainakaan häviäisi runsasmaalisesti Belgialle, mutta luonnollisesti paras vaihtoehto olisi napata ainakin piste.