Huuhkajien MM-karsintalohkon tilanne tiivistyi entisestään, kun Bosnia ja Hertsegovina nipisti pisteen Ranskalta joukkueiden kohdatessa keskiviikkoillan kamppailussa. Bosnia meni ottelussa ensimmäisellä puoliajalla johtoon Edin Dzekon maalilla. Neljä minuuttia siitä Ranska tuli kuitenkin tasoihin Antoine Griezmannin maalilla.

Ranska sai toisen puoliajan alussa punaisen kortin, kun Jules Kounde joutui aikaiselle suihkukomennukselle. Bosnia pääsi pelaamaan yli 40 minuuttia miehen ylivoimalla, muttei kyennyt hyödyntämään tilannetta, ja näin joukkueet jakoivat pisteet.

Tasapeli teki lohkon tilanteen entistä mielenkiintoisammaksi. Bosnia, Suomi ja Kazakstan ovat kaikki kahdessa pisteessä. Suomi on tosin pelannut pelin vähemmän. Ukrainalla on koossa neljä pistettä neljästä pelistä, eli sillä on jo kaksi peliä enemmän pelattuna.

Huuhkajat jatkaa MM-karsintoja lauantaina isännöimällä Kazakstania. Sen jälkeen se kohtaa vielä tiistaina Ranskan.