Suomi ei ollut keskiviikkona pelivuorossa MM-karsinnoissa, vaan Huuhkajat virittelivät pelikuntoa harjoitusottelussa Walesia vastaan. Samaan aikaan kuitenkin Kazakstanissa pelattiin isäntämaan ja Ukrainan välinen ottelu, joka päättyi 2-2-numeroihin.

Ukraina on yksi Huuhkajien päävastuksista ja sen pisteiden menetykset satavat suoraan Huuhkajien laariin – toki sillä edellytyksellä, että Huuhkajat hoitavat oman leiviskänsä. Kazakstanin ja Ukrainan ottelu sisälsi runsaasti draamaa.

Ensimmäisellä puoliajalla Ukraina meni johtoon Roman Jaremtsukin komealla maalilla. Toisella puoliajalla Kazakstan tuli kuitenkin tasoihin Ruslan Valiullinin osumalla.

Ukraina näytti olevan matkalla jo voittoon, kun kolmannella lisäaikaminuutilla Danylo Sikan vei Ukrainan taas johtoon. Kotijoukkue ei kuitenkaan luovuttanut, vaan Valuillin onnistui kolme minuuttia myöhemmin ja näin ottelussa päädyttiin pistejakoon.

Ukraina on pelannut kaikki peliään nyt tasan ja on lohkossa toisena Ranskan perässä. Suomella on kahdesta pelistä kaksi tasapeliä. Suomi kohtaa Kazakstanin kotikentällä lauantaina ja Ranskan vieraskentällä tiistaina. Ranska ja Bosnia-Hertsegovina pelaavat vielä keskiviikkoiltana.