Tilanne Huuhkajien MM-karsintalohkossa jatkuu tiukkana. Suomi on edelleen hyvissä asemissa lohkossa, vaikka hävisi tiistai-iltana Ranskalle.

Lohko on tullut tunnetuksi tasapeleistään, sillä ainoastaan Ranska ja Suomi ovat onnistuneet voittamaan. Tiistai-iltana Bosnia ja Hertsegovina sekä Kazakstan tasasivat pisteet 2-2-numeroin.

Kazakstan meni ottelussa johtoon Islambek Kuatin maalilla toisen puoliajan alussa. Miralem Pjanic tasoitti rangaistuspotkusta 74 ja Luka Menalo näytti jo ratkaisevan ottelun neljä minuuttia ennen loppua. Kazakstan nousi kuitenkin jälleen kerran. Ukrainaa vastaan se iski tasoituksen kuudennella lisäaikaminuutilla ja tällä kertaa se nousi rinnalle viidennellä, kun Baktiyor Zaynutdinov latasi vapaapotkusta pallon varmasti verkkoon.

Ranska johtaa lohkoa 12 pisteen saldolla. Ukraina ja Suomi seuraavat perässä viiden pisteen saldolla, mutta Suomella on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Ukrainalla. Bosnia ja Hertsegovina sekä Kazakstan ovat kolmessa pisteessä.