Huuhkajien tuleva MM-karsintavastustaja Ukraina on hionut virettään lauantain otteluun kotimaassaan. Ukrainan joukkueessa tiedetään olla varuillaan Huuhkajien kanssa.

Ukrainan keskikenttäpelaaja Taras Stepanenkon mukaan joukkue ei matkusta Suomeen takki auki.

– Suomi on hyvä joukkue ja he ovat kehittyneet paljon viime aikoina. He pelasivat EM-kisoissa, pelasivat kohtalaisesti ja heillä on hyviä pelaajia. Sen vuoksi meidän täytyy valmistautua erittäin vakavasti ja keskittyen, sillä ymmärrämme tämän olevan tärkein ottelumme, Stepanenko totesi Ukrainan jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Ukraina on Suomen kanssa tasapisteissä, mutta yhden ottelun enemmän pelanneena. Ukraina on uskomattomasti pelannut kaikki viisi otteluaan tasan.

– Meidän olisi pitänyt voittaa vähintään kolme edellisestä viidestä pelistä, sillä olimme niissä niskan päällä ja meillä oli enemmän paikkoja, mutta ikävä kyllä jotain puuttuu. Ehkä hieman onnea tai sitten emme tee riittävästi töitä jollain osa-alueella. Toivottavasti pystymme muuttamaan tilanteen ja voittamaan vihdoin, Stepanenko mietti.