Euroopan futisliigat jatkuivat pienen joulutauon jälkeen jälleen tapaninpäivänä. Juhlan aiheet jäivät kuitenkin suomalaisittain vähiin.

Valioliigassa pelattiin perinteinen tapaninpäivän kierros ja Teemu Pukin Norwich ja Marcus Forssin Brentford olivat tositoimissa. Norwich sai kotikentällään ruman löylytyksen hävitessään Arsenalille 0-5. Brentford sen sijaan hävisi Brightonin vieraana 0-2. Pukki pelasi koko pelin ja Forss jäi ilman peliaikaa.

Turkin liigassa Joel Pohjanpalon Rizesporin nousuvire katkesi 0-1-tappioon Gaziantepille. Pohjanpalo sai vastuuta koko ottelun.

Skotlannissa Huuhkajien pelaajat sentään pääsivät voiton makuun. Glen Kamara taituroi tuttuun tapaan Rangersin keskikentällä koko pelin 2-0-voitossa St. Mirreniä vastaan ja Juhani Ojala tuli ottelun loppupuolella varmistamaan Motherwellin 2-1-voittoa Livingstonista. Ilmari Niskanen otettiin toiseksi puoliajaksi kentälle, mutta Dundee United taipui Hibernianille 1-3.