Huuhkajien Espanjaan matkaavaan leiriryhmään on tullut muutoksia. Joukkueesta jäävät sivuun Lassi Lappalainen, Onni Valakari sekä Robert Taylor.

Valakari jää leiriltä sairastumisen takia ja Lappalainen kärsii nilkkavaivasta. Taylor joutuu niin ikään jättämään leirin väliin. Uusina pelaajina joukkueeseen on nimetty Riga FC:n laitapelaaja Mikael Soisalo sekä HJK:n Santeri Hostikka. Kyseessä on Soisalon, 23, ensimmäinen A-maajoukkuekutsu.

Leiriryhmään on nyt nimetty 24 pelaajaa. Soisalon ryhmään liittymisen myötä Huuhkajien matkassa on viisi mahdollista debytanttia – Soisalo, Miro Tenho (HJK), Richard Jensen (Roda JC), Miska Ylitolva (HJK) sekä Lucas Lingman (Helsingborgs IF).

Islanti- ja Slovakia-ottelut pelataan Murciassa Estadio Nueva Condominalla.

La 26.3. klo 18.00 Suomi – Islanti
Ti 29.3. klo 19.00 Suomi – Slovakia
Ajat Suomen aikaa

Ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport+ Suomi -kanavalla.