Huuhkajat koki Nations Leaguen ensimmäisen tappionsa hävitessään Romanian vieraana 0-1 (0-1).

Suomi aloitti ottelun vahvasti, mutta ensimmäinen todellinen maalipaikka vihellettiin Romanialle varin jälkeen. Jere Uronen törkkäsi romanialaispelaajan rangaistusalueella kumoon ja erotuomari osoitti pallon pilkulle. Jesse Joronen kuitenkin torjui George Puskasin yrityksen.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla riitti muutenkin tapahtumia. Daniel O’Shaugnessy jouduttiiin ottamaan vaihtoon loukkaantumisen vuoksi ja vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin ottelu jouduttiin keskeyttämään fanien soihdun näyttäneen osuneen O’Shaughnessyn korvanneeseen Richard Jenseniin. Peli pääsi kuitenkin jatkumaan.

Hieman perään Puscas pääsi keskittämään ja Nicour Bancu puski vapaasti takakulmaan ja Romania pääsi johtoon.

Maalin jälkeen Suomi sai otetta, mutta kaukaa tulleet yritykset keskittyivät Romanian vahtiin tai ohi maalista.

Heti toisen puoliajan alussa Joel Pohjanpalo pääsi vapaaseen maalipaikkaan, ja innokkaimmat ehtivät jo tuulettaa maalin merkiksi, mutta Romania-vahti Florin Nita torjui.

Kymmenen minuuttia ennen loppua Glen Kamara tarjoili Robin Lodille paikan, mutta Lodin yritys karkasi yli maalin. Pohjanpalo pääsi vielä loppuhetkillä loistopaikkaan, mutta yritys meni ohi maalin.

Suomen Nations Leaguen urakka jatkuu tiistaina Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Bosnia pelasi 1-1-tasapelin Montenegron vieraana ja nousi lohkokärkeen pisteen erolla Suomeen.

Suomen avauskokoonpano:12 Jesse Joronen, 2 Leo Väisänen (68. 9 Benjamin Källman), 3 Daniel O’Shaughnessy (15. 19 Richard Jensen), 4 Robert Ivanov, 6 Glen Kamara, 8 Robin Lod, 10 Teemu Pukki (68. 16 Urho Nissilä), 11 Rasmus Schüller (C), 17 Nikolai Alho, 68. 21 Mikael Soisalo) 18 Jere Uronen, 20 Joel Pohjanpalo

Vaihtopelaajat: 1 Lukas Hradecky, 23 Carljohan Eriksson, 5 Miro Tenho, 7 Robert Taylor, 13 Lucas Lingman, 14 Onni Valakari, 15 Sauli Väisänen, 2 Ilmari Niskanen