Mikael Soisalo oli lauantaisessa Nations Leaguen avauksessa niitä pelaajia, joita ei nähty lainkaan Huuhkajien kokoonpanossa.

Soisalo ei kuitenkaan asiasta ole millänsäkään, vaan päättäväisyys vain kasvaa.

– Totta kai haluan päästä pelaamaan ja auttamaan joukkuetta, mutta ymmärrän valmennuksen ratkaisun. Kilpailun pitääkin olla kovaa, ja tässä pelissä otettiin penkille nämä pelaajat. Itse en voi sille muuta kuin vetää elämäni parhaimmat treenit, jotta mahdun sitten seuraavaan joukkueeseen, Soisalo kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

Soisalo tunnetaan hyökkäävänä laitapelaajana, mutta Suomi on pelannut viime ajat kolmen topparin pelisysteemillä, josta laitahyökkääjät puuttuvat.

– Wingback ei ole minulle ominaisin paikka, mutta luulen, että sekin kyllä taittuu. Olen vähän erityyppinen pelaaja kuin Niko (Alho), joten tarjoan ehkä valmennukselle mahdollisuuden käyttää vähän hyökkäävämpää pelaajaa siinä, Soisalo miettii.