Useat Huuhkajien pelaajat pääsivät nauttimaan voitoista torstain Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan karsintaotteluissa.

HJK päihitti Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen avausottelussa slovenialaisen Mariborin vieraskentällä 2-0. Santeri Hostikka petasi David Brownen tekemän avausmaalin. Lucas Lingman teki samalla paluun HJK-paitaan siirryttyään Helsingborgista lainasopimuksella.

Rasmus Schüller oli Djurgårdenin avauskokoonpanossa romanialaista Sepsiä vastaan Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa. Djurgården otti vahvan otteen jatkopaikasta 3-1-vierasvoitolla.

Ilmari Niskanen tuli vaihdosta kentälle ja Carljohan Eriksson oli penkillä Dundee Unitedin voittaessa AZ Alkmaarin kotikentällään 1-0.

Kaan Kairinen syötti Lilleströmin maalin, mutta se oli laiha lohtu, sillä Royal Antwerpen haki Norjasta 3-1-vierasvoiton.

Toiset osaottelut pelataan ensi viikolla.