Bundesliigan kausi saatiin päätökseen lauantaina. Lukas Hradeckyn Leverkusen eteni eurokentille, kun taas Jere Urosen Schalke putosi.

Leverkusen hävisi päätöskierroksen ottelussaan Leverkusenille 0-3. Tappiosta huolimatta se pystyi säilyttämään maalieron turvin kuutospaikkansa ja varmisti sitä myöten paikan Konferenssi-liigaan ensi kaudeksi. Hradecky oli tuttuun tapaan joukkueen maalissa.

Uronen puolestaan oli sivussa Schalken kokoonpanosta, kun Schalke hävisi RB Leipzigille 2-4. Se tarkoitti samalla sitä, että Schalke putosi ensi kaudeksi 2. Bundesliigaan.

Fredrik Jensen oli niin ikään sivussa Augsburgin kokoonpanosta, kun se hävisi Borussia Mönchengladbachille 0-2. Kun samaan aikaan Stuttgart jäi tasapeliin Hoffenheimia vastaan, niin Augsburg säilytti sarjapaikkansa suoraan ja Stuttgart joutuu karsimaan sarjapaikastaan.