Mikael Soisalon Riga FC raivasi tiensä Konferenssiliigan kolmannelle karsintakierrokselle. Rasmus Schüllerin Djurgårdenille tuli noutaja.

Soisalon Riga FC lähti toiseen osaotteluun 1-2-tappioasemasta Kescskemetiä vastaan ja latvialaisten tilanne vaikeutui entisestään, kun unkarilaisjoukkue meni jo kahdeksannella minuutilla johtoon. Riga FC nousi kuitenkin toisella puoliajalla tasoihin ja tasoitti myös yhteistulokset viidennellä lisäaikaminuutilla. Näin ottelu eteni jatko-otteluun.

Soisalo juoksi kentälle 99. minuutilla ja Riga FC iski ratkaisun viime hetkillä, kun jatko-ottelun toista lisäaikaminuuttia pelattiin.

Näin ollen Riga eteni jatkoon yhteismaalein 4-3. Se kohtaa seuraavalla kierroksella Twenten.

Djurgårdenin urakka sen sijaan päättyi sveitsiläistä Luzernia vastaan. Luzern oli voittanut ensimmäisen osan Tukholmassa 1-0 ja toisessa osaottelussa päädyttiin 1-1-tasapeliin. Djurgårdenin taival päättyi näin 1-2. Schüller pelasi koko ottelun.