Huuhkajien kapteeni Lukas Hradecky palkittiin vuotuisessa palkintogaalassa vuoden pelaajaksi.

Hradecky palasi vuoden pelaajaksi vuoden tauon jälkeen, sillä viime vuonna palkinnon voitti Glen Kamara. Palkinto oli Hradeckylle kaikkiaan jo uran kuudes.

Huuhkajissa tänä vuonna debytoinut Tomas Galvez puolestaan palkittiin vuoden lupaavana nuorena pelaajana.

Lisäksi Tuomas Ollilla palkittiin Veikkausliigan parhaana puolustajana.

Gaalan pääpalkinto, Captain’s Ball, luovutettiin Kaj Natrille, joka on työskennellyt yli puoli vuosisataa aktiivisesti erotuomaritoiminnan parissa. Natri teki pitkän ja arvostetun uran aktiivierotuomarina vuodesta 1964 lähtien ja toimi myös FIFA-erotuomarina kansainvälisillä kentillä yli vuosikymmenen ajan vuosina 1982–93. Lisäksi Natri on toiminut pitkään delegaattina ja erotuomaritarkkailijana sekä kotimaisissa että kansainvälisissä kilpailuissa.