Saksan Bundesliigassa sijalle 14 valahtanut Augsburg on antanut potkut päävalmentaja Martin Schmidtille. Seura tiedotti päätöksestä maanantaina.

Joukkueessa pelaa Huuhkajien Fredrik Jensen. Ken tietää, avaako tämä isomman näyttöpaikan Jensenille, joka on jäänyt kauden aikana hyvin vähäiselle vastuulle. Sarjaotteluita on kertynyt yhteensä kymmenen, joista puolet vaihtopenkin kautta. Näissä otteluissa 22-vuotias Jensen on iskenyt yhden maalin.

Tämän vuoden puolelle suomalaiselle on tullut esiintymisiä vain kaksi. Joukkueen pelit ovat sujuneet viime aikoina hyvin mollivoittoisesti, kun yhdeksästä edellisestä sarjaottelusta pisteitä on kertynyt vain neljä. Bundesliigan karsintaviiva kummittelee Augsburgin alla vain viiden pisteen päässä.

Schmidt valmensi seuraa viime huhtikuusta alkaen. Augsburg ei ole vielä tiedottanut hänen korvaajastaan.