Huuhkajien MM-karsinta jatkuu tappioitta joukkueen noustua viime hetkillä arvokkaaseen tasapeliin Ukrainan vieraana sunnuntaina.

Suomi aloitti ottelun terävästi, mutta ote alkoi vähitellen siirtyä Ukrainan haltuun avausjakson edetessä. Mitään aivan huippupaikkoja avausjaksolla ei kuitenkaan nähty ja tauolle Kiovassa mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisen jakson alku oli Ukrainan painostusta ja Huuhkajat pääsi vain harvakseltaan vastahyökkäyksiin. Loppua kohden peli tasaantui ja näytti jo olevan menossa kohti 0-0:aa, kun Ukraina iski 80. minuutilla ja vaihtomies Junior Moraes ohjasi johtomaalin lähietäisyydeltä ohi hyvän ottelun pelanneen Jesse Jorosen.

Takaisku sisuunnutti Huuhkajat ja kapteeni Paulus Arajuuri oli kahdesti lähellä tasoitusta kunnes Teemu Pukki käänsi Ukrainan puolustuksen solmuun 89. minuutilla ja pysähtyi vain liki puhtaaseen takavyöotteeseen rangaistusalueella. Pallo vietiin pilkulle ja Pukki laukoi tasoituksen varmasti vasempaan alakulmaan.

Huuhkajille on nyt kahdesta kovasta ottelusta kaksi pistettä ja edessä ensi keskiviikkona A-maaottelu Sveitsin vieraana.