Huuhkajien luottomiehiin kuuluva Joona Toivio iski 1-1 tasoituksen Ruotsin pääsarjan torstain ottelussa mestarisuosikki Malmöä vastaan.

Toivion kauden avausmaali syntyi 90. minuutilla. Toivio haisteli tilanteen hienosti: Häckenin kulmapotku annettiin etutolpalle, josta se liipattiin eteenpäin. Takatolpalle hiipinyt Toivio ohjasi tärkeän tasoituksen sisään.

Jasse Tuominen oli myös Häckenin avauksessa, tällä kertaa keskushyökkääjänä, mutta hän tuli toisella jaksolla vaihtoon.

Huuhkajapakki Albin Granlund pelasi tutusti täydet minuutit, kun hänen edustamansa Örebro otti keskiviikkona kauden avausvoittonsa. Joukkue voitti vieraskentällä Djurgårdenin vieraskentällä 2-1 ja Granlund pelasi hyvän ottelun laitapuolustajana.

Keskiviikon Allsvenskan -kierroksella Elfsborgin Leo Väisänen pelasi koko ottelun, kun Elfsborg pelasi 2-2 tasapelin Hammarbyn kanssa. AIK ja Saku Ylätupa kokivat keskiviikkona tappion IFK Norrköpingille 1-4. Ylätupa pelasi täydet minuutit.