Tältä sivulta löydät aina ennakot Huuhkajien tuleviin otteluihin. Lisäksi yleistä tietoa ennakoista. 

Näytä sisällysluettelo
 

Mitä löydät Huuhkajat-ennakoista?

Suomen jalkapallomaajoukkueen ottelut kiinnostavat lukijoita paljon jo ennen itse ottelua. Haluamme tarjota kattavat ennakkoartikkelit Huuhkajien otteluihin. Ennakoista löydät tärkeät tiedot otteluun liittyen. Alla avattuna tarkemmin, mitä Huuhkajat-ennakoista löytyy.

Huuhkajien televisiointi – Mistä peli näkyy?

Yksi haetuimpia asioita Huuhkajien peleihin liittyen on televisiointi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan siis se, mistä Huuhkajien peli näkyy. Lisäämme aina tiedon ennakkoon, sillä Huuhkajien otteluiden televisiointi vaihtelee eri turnausten ja karsintojen välillä.

  • Lisätietoa Huuhkajien otteluiden televisioinnista löydät täältä.

Kommentit

Mitä päävalmentaja sanoi ennen ottelua? Entä mitä Teemu Pukki tai vastustajan hyökkääjä oli mieltä Huuhkajien puolustuslinjasta? Pyrimme aina nostamaan ennakoihin ajankohtaisia kommentteja sekä Suomen pelaajilta ja päävalmentaja Markku Kanervalta että vastustajan leiristä.

Arvioidut avauskokoonpanot

Huuhkajien avauskokoonpano ja ryhmitys on aina spekulaation kohde. Pelaako Suomi 4-4-2:lla vai 5-3-2-ryhmityksellä? Entä kuka mahtaa pelata puolustuksessa kolmen topparin linjassa tai Teemu Pukin parina kärjessä? Pyrimme aina ennakoissa tuomaan esiin arviomme Suomen avauskokoonpanosta ja ryhmityksestä. Huomionarvoista on se, että kyseessä on arvio avauskokoonpanosta ja virallinen avauskokoonpano julkaistaan vasta reilu tunti ennen ottelua.

Poissaolot

Tuomme esiin ennakoissa aina Huuhkajien varmat poissaolot sekä sellaiset pelaajat, joiden pelaaminen on epävarmaa. Pyrimme myös mainitsemaan vastustajan joukkueesta poissaolot, jos niistä on vahvistettua tietoa.

Kuntopuntari ja edelliset kohtaamiset

Viiden edellisen ottelun tulokset Huuhkajilta ja tulevalta vastustajalta antavat pientä osviittaa siitä, miten joukkueilla on mennyt. Lisäksi jos Suomi on pelannut aiemmin tulevaa vastustajaansa vastaan, mainitaan sekin.

Lohkotilanne

Ennen ottelua on hyvä myös vilkaista sarjataulukkoa. Oli sitten kyse MM-karsinnoista, Nations Leaguesta tai EM-kisoista. Lohkotilanteen lisäksi pyrimme ennakoissa tuomaan esiin esimerkiksi mahdollisuudet jatkopaikkaan, mikäli ne ovat relevantteja ottelun kannalta.

EM-kisojen Huuhkajat-ennakot

Jalkapallon EM-lopputurnaus pelataan kesällä 2021. Huuhkajat on mukana EM-kisoissa, joten Suomen otteluista tehdään kattavat ennakot ennen alkulohkon otteluita. Mikäli Huuhkajat selviää jatkopeleihin, tehdään niihin myös otteluennakot. Löydät aina uusimman EM-otteluennakon tältä sivulta.

Huuhkajien EM-ottelut

PvPvmKloOtteluEnnakko
La12.6.202119Tanska – SuomiLinkki
Ke16.6.202116Venäjä – SuomiLinkki
Ma21.6.202122Belgia – SuomiLinkki

MM-karsintojen ennakot

Karsinnat jalkapallon vuoden 2022 MM-lopputurnaukseen käynnistyivät maaliskuussa. Karsintaottelut jatkuvat syyskuussa 2021, jolloin tarjoamme otteluennakot karsintaotteluihin.

Huuhkajien MM-karsintaottelut

PvmKloOtteluEnnakko
24.3.202121.45Suomi – Bosnia ja HertsegovinaPelattu
28.3.202121.45Ukraina – SuomiPelattu
4.9.202119.00Suomi – KazakstanLinkki
7.9.202121.45Ranska – SuomiLinkki
9.10.202119.00Suomi – UkrainaLinkki
12.10.202117.00Kazakstan – SuomiLinkki
13.11.202116.00Bosnia ja Hertsegovina – SuomiLinkki
16.11.202121.45Suomi – RanskaLinkki
  • Kursiivilla jo pelatut ottelut.
Usein kysytyt kysymykset – FAQ
Miksi ennakot tehdään?
Miten ennakot tehdään?
Onko avauskokoonpano lopullinen?
Mitä hyötyä ennakoista on?
Miten vedonlyöntikertoimet lasketaan?