Teemu Pukki kertoo Suplan uudessa Pukki Party -podcastissa, että Norwichissa uskotaan vielä sarjapaikan sälymiseen tämän kauden Valioliigassa. The Canaries on sarjataulukossa jumbosijalla ja matkaa ”turvaan” on kuusi pistettä.

– Kyllä meillä on itsellä vielä se usko, että homma voidaan kääntää. Vaikka se vaatii pientä ihmettä, niin uskoa on omaan tekemiseen. Tässä on vielä yhdeksän peliä jäljellä, maaliahne hyökkääjä toteaa podcastissa.

Valioliiga on koronaviruspandemian vuoksi tauolla.

– Jos pelit jatkuvat, voittoja pitää alkaa tulemaan nopeasti, mikäli haluamme säilyä.

Pukin mukaan Norwich on pelillisesti pystynyt pistämään kampoihin muille Valioliigan joukkueille, mutta tuloksentekoon sen kyky ei aina vain ole riittänyt.

– Ollaan pelattu hyvin, mutta se viimeinen silaus on puuttunut omassa päässä, ja vastustajan päässä välillä ei olla tehty paikoista maaleja. Itselläkin ollut viime aikoina vähän vaikeampaa, kun ei ole tullut maaleja. Meitä vastaan taas sitten on tehty ne tarvittavat maalit. Molemmissa päissä pitää olla terävämpi. Sitä kautta se tulos tulee, Huuhkaja-pyssy luottaa.

Pukki on sarjan maalipörssissä jaetulla 11. sijalla. Hän on tehnyt 28 otelussa 11 maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.