Huuhkajat-buumi on räjähtänyt koko kansan villitykseksi siinä määrin, ettei vastaavaa kotimaisella futistaivaalla ole aiemmin nähty. Fanittaminen hipoo jo kiekkokansan kaltaista huumaa, ja fanituotteista päätellen voisi sanoa, että Huuhkajat-fanitus on aivan omalla levelillä, mitä urheilujoukkueen fanitukseen tulee.

Kaupoissa on tarjolla jos jonkinlaista oheistuotetta, ja tuotteita on tehty jopa yhteistyössä kotimaisten huippubrändien kanssa. Toisaalta tämä ei ole ihme, sillä tästä suurisilmäisestä yöeläjästä on moneksi. Niille, jotka eivät vielä tiedä, Suomen maajoukkue sai alkujaan nimensä EM-karsintaottelun keskelle lentäneestä huuhkajasta. Mutta mistä löytyy netistä fanituotteiden parhaat pöllöapajat?

Perinteinen fanipuoti

Huuhkajien virallinen fanituotteita myyvä sivusto on Palloliiton oma verkkokauppa www.kauppa.palloliitto.fi. Täältä löydät laajimman kattauksen pelipaitoja ja muita tekstiilejä, joilla kannustaa suosikkijoukkuetta. Päällepantavaa löytyy päästä varpaisiin, aluskerrastoa myöden, ja esimerkiksi erilaisia kannatushuiveja on reilusti toistakymmentä mallia ja kuosia. Pelipaidat, totta kai, tehdään myös tilaustyönä, ja voit valita painatuksen omalla tai suosikkipelaajasi nimellä sekä numerolla.

Onpa mallistossa valikoimaa juhlavampaankin menoon, sillä saatavana on silkistä valmistettuja solmioita, rusetteja ja taskuliinoja. Ja maajoukkuetason kannatustuotteille ehkä hieman epätyypillisemmin, virallisia Huuhkajat-asuja ja asusteita on saatavana myös muissa kuin sinivalkoisissa väreissä. Hillitymmät värit, kuten harmaa ja beige ovat omiaan, jos mielit käyttää fanivaatteita kisakatsomojen ulkopuolella, aivan tavallisessa arjessa.

Tuotteet eivät suinkaan rajoitu pelkkiin tekstiileihin, vaan käyttötuotteita ja koriste-esineitä on saatavana myös kotiin. Mikä tekee sivuston käytöstä helpon, kaikki materiaalit ja tuotetiedot ovat selkeästi nähtävillä.

Tarjouksia on mukavasti saatavilla ja vaikka varsinaista alennuskategoriaa ei olekaan, voit valita kunkin tuoteryhmän hinnan mukaan järjestettynä. Toimitusehdoissa on valinnanvaraa, ja edullisin vaihtoehto on
nouto Helsingin toimipisteestä. Eli säästöjäkin voi sivulla mukavasti päästä tekemään.

Monenkirjavat fanituotteet

Hieman ehkä yllättävästi yksi monipuolisimmista Huuhkajat-fanisivustoista on perinteisemmin autojen varaosiin ja tarvikkeisiin keskittynyt motonet.fi. Motonet on kantanut kortensa kekoon kotimaisen jalkapallon tukemisessa ja se on yksi Palloliiton yhteistyökumppaneista.

Sivuston tuotteita selatessa ei voi muuta kuin ihastella tuotesuunnittelun innovatiivisuutta. Vai tulisiko itselläsi mieleen, että kalojen narrausta voi harjoittaa huuhkajasilmäisellä sinivalkoisella vieheellä? Tai että mökin puutalkoon taittuu parhaiten Huuhkajat-käsisahalla?

Näitä ja lukuisia muita tosifanin käyttö- sekä keräilytuotteita, kuten Arabian huuhkajakuppeja, löydät usein myös mukavasti alennettuun hintaan. Toimitusehdoista drive in- tai tavaratalonouto ovat molemmat veloituksettomia vaihtoehtoja, mutta Matkahuollon Lähellä-palvelukaan ei liikoja maksa. Laskun voi maksaa osissa ja Motonetin kanta-asiakkaana saat vaihtuvia alennuksia, joita voi hyödyntää myös fanituotteisiin.

Urheilun helmet

Koska Huuhkajien viralliset maajoukkuepaidat on tuotettu yhteistyössä urheilujätti Niken kanssa, niitä on saatavilla vain kyseistä merkkiä tarjoavilta jälleenmyyjiltä. Huuhkajien suosion myötä fanituotteet ovat olleet ajoittain hieman kortilla, niinpä varmin tapa tehdä tuotelöytöjä on surffailla suoraan
yhteistyökumppani Stadiumin sivuille.

Stadiumin vaatevalikoimasta löytyy paitoja niin niin aikuisille kuin juniorikannattajillekin. Paitoja on kustomoiduista futispaidoista tavallisiin T-paitoihin. Muitakin fanituotteita löytyy ja lajia harrastavalle myynnissä on myös ihka oma huuhkajapallo. Lompakostaan tarkan fanin kannattaa saman tien rekisteröityä kanta-asiakkaaksi, sillä asiakasalennuksia löytyy tämän tästä ja alennukset voivat leikata hintaa jopa neljänneksen.

Kanta-asiakkaana pääset myös kerryttämään pisteitä, kun jokainen käyttämäsi euro kerryttää bonusta. Vaikka pistesaldo ei kertyisikään mittavaksi, saat siitä huolimatta upeita tarjouksia erilaisiin urheilutapahtumiin ja kilpailuihin.

Kisakauden tärpit

Kisakauden käydessä kuumimmillaan Huuhkajat-fanituotteita kannattaa silmäillä kotimaisten ketjujen valikoimasta. Aikaisemmin yhteistyötä on tehty muun muassa K-ketjun kanssa ja fanituotteita on ollut vaihtelevia eriä myytävänä myös S-ketjun nettimyymälöissä. Näissä tuotteita on saatavana valmiiksi huokeaan hintaan, mutta saatavuuteen ei kannata liikaa nojata. Usein tuotteita on varastossa vain rajattuja eriä, joten ostopäätöksen kanssa kannattaa olla nopea, jos mielii saada tuotteita itselleen.

Alennuskoodeilla vauhtia kaupantekoon

Alennuskoodisivustoilta löydät varmoja aletärppejä, joita on helppo hyödyntää myös Huuhkajien fanituotteisiin. Alennuskoodeja löytyy vaihtuvasti eri sivustoille ostohyvityksenä kuten tilauskulujen mitätöimisenä tai suoranaisina euromääräisinä alennuksina. Koodien löytäminen itsessään ei ole temppu eikä mikään, esimerkiksi bonuspanda.com-sivuilta voit hakea suoraan hakusanalla toivomasi fanikaupan tarjouksia. Jos taas et ole päättänyt, mitä sivua haluat käyttää, voit hakea sivustoja eri kategorioiden alta. Kun sopiva tarjouskoodi on löytynyt, klikkaat ja saat loput ohjeet näkyviin.