Huuhkajien kapteeni Tim Sparv toivoo, että Huuhkajat palaisi Olympiastadionille mahdollisimman pian. Vielä ei lopullisesti tiedetä, missä syyskuun Nations League -ottelut pelataan, mutta esimerkiksi Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti on sanonut, että Olympiastadionille paluu on tavoite.

Kippari Sparv olisi tyytyväinen, mikäli näin tapahtuisi.

– Se tuntuisi todella hienolta. Mä en muista, milloin me pelasimme viimeksi Olympiastadionilla, mutta siitä on aika pitkä tauko. Se on ollut pitkään meidän kotistadikka. Siinä on hienot perinteet ja siinä on jotain ekstraa, kun saa olla stadikalla.

– Toivotaan, että me saadaan yleisö sisään katsomaan meidän pelimme. Sen me olemme kaikki huomanneet, että ei tämä jalkapallo ole yhtä kivaa, jos yleisö ei ole paikalla, Sparv kertoo Suplan Week of Football -podcastissa.