Jukka Raitala asteli keskiviikkona median eteen Suomen lehdistötilaisuudessa levollisin mielin.

Raitala myöntää tuntevansa suurta kunniaa ollessaan mukana historiallisessa EM-joukkueessa.

– Olen älyttömän ylpeä itsestäni ja tästä joukkueesta. Ilolla mukana, Raitala kertoi.

Huuhkajien valmistautuminen on sujunut hyvin ja pelaajat saivat keskiviikkona viettää hieman vapaampaa päivää eikä ohjelmaan kuulunut esimerkiksi pakollisia harjoituksia. Lauantaista vastustajaa on Raitalan mukaan jo ehditty hieman tutkia.

– Iso peli. Tanska on äärettömän hyvä joukkue ja olemme siihen jo vähän tutustuneet. Olemme valmistautuneet hyvin ja olemme valmiita. Kolme peliä, mutta mennään peli kerrallaan. Kyllä me ehdottomasti lähdemme kaatamaan Tanskaa, mutta se on vaikea vastustaja, Raitala mietti.

Suomi ja Tanska kohtaavat lauantaina Kööpenhaminassa.