Rasmus Schüllerin Djurgården otti lauantai-iltana mestaruushaaveidensa kannalta elintärkeän voiton kaatamalla Halmstadin 1-0.

Schüller oli tuttuun tapaan Djurgårdenin avauskokoonpanossa pelaten koko pelin 1-0-voitossa. Voitolla Djurgården nousi sarjan kärkeen ohi Malmön. Malmöllä on mahdollisuus kuitata kärkipaikka takaisin itselleen sunnuntaina, kun se pelaa kierroksen oman ottelunsa.

Leo Väisäsen Elfsborg sen sijaan menetti asemiaan, kun se jäi maalittomaan tasapeliin Varbergia vastaan. Tasapelin myötä Elfsborgin ero Djurgårdeniin venähti neljään pisteeseen.

Allsvenskanin lokakuun pelaajaksi ehdolla oleva Carljohan Eriksson ei pystynyt torjunnoillaan auttamaan Mjällbytä voittoon, kun Mjällby menetti kahden maalin kohtoasemansa häviten 2-3. Mjällby on edelleen kolme pistettä karsintarajan yläpuolella.