Joel Pohjanpalo oli Rizesporin sankari 3-2-voitossa Trabzonsporia vastaan. Pohjanpalo teki ottelussa hattutempun.

Pohjanpalo aloitti ottelun vaihdossa, mutta tuli 55. minuutilla kentälle. Ehti kulua vain neljä minuuttia ennen kuin verkko heilui. Rizesporille vihellettiin rangaistuspotku ja Pohjanpalo toimitti pallon varmasti verkkoon. Maali tasoitti ottelun lukemiksi 1-1.

Viisi minuuttia edellisestä ja Rizespor sai toisen rangaistuspotkun. Pohjanpalo teki taas taattua laatua. Trabzonspor nousi vielä tasoihin ja ottelu näytti päättyvän pistejakoon, mutta Pohjanpalo onnistui vielä kerran. Lisäajalla Rizespor sai jo ottelun kolmannen rangaistuspotkunsa ja Pohjanpalo onnistui kolmannen kerran.

Voittoa voi pitää jättiyllätyksenä, sillä Trabzonspor on dominoinut Turkin liigaa tällä kaudella johtaen sarjaa 15 pisteen erolla ja oli ennen perjantaina hävinnyt vain kertaalleen. Rizespor on sen sijaan sarjassa toiseksi viimeisenä ja ensimmäinen säilymispaikka siintää 12 pisteen päässä.