HJK oli lähellä loistotulosta Eurooppa-liigan ottelussa AS Romaa vastaan, mutta hieman kyseenalainen VAR-tuomio vesitti helsinkiläisten toiveet pisteistä.

AS Roma ottelun avausmaalin 28. minuutilla, kun Bryan Cristante puski kulmapotkusta maalin, mutta maali hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen paitsiona. Lopulta AS Roma siirtyi johtoon ensimmäisen puoliajan lopulla, kun Tammy Abraham puski vapaapotkusta roomalaiset johtoon.

Toisen puoliajan alussa HJK tuli tasoihin Perparim Hetemaj’n osumalla. Reilun tunnin jälkeen AS Roma siirtyi jälleen johtoon, kun roomalaispelaajan laukaus meni Arttu Hoskosen polvesta maaliin. HJK näytti jo tulleen tasoihin vajaa vartti ennen loppua, kun David Browne tykitti eittämättä yhden kauden osumista, kun hän latasi 25 metristä valtavan pommin kulmapotkun jälkitilanteesta, joka suuntautui yläkulmaan. Erotuomari kuitenkin katsoi tilanteen VAR:sta ja näki Malik Abubakarin huitaisseen edeltävässä tilanteessa AS Roman pelaajaa kasvoihin ja hylkäsi näin maalin. Näin HJK hävisi 1-2.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittävät Eurooppa-liigan otteluita suorina lähetyksinä.