Jalkapallon eurocupin karsinnat alkavat tällä viikolla ja tositoimissa nähdään myös usea Huuhkaja-pelaaja.

HJK aloittaa karsinnat Mestarien liigassa kohtaamalla Pohjois-Irlannin mestari Larnen. Huuhkaja-pelaajista HJK:n riveissä nähdään Tuomas Ollila, Matti Peltola, Miro Tenho, Pyry Soiri, Lucas Lingman ja Santeri Hostikka. HJK pelaa ensimmäisen kierroksen pelinsä 12.7.

Mestarien liigan karsintojen myöhemmässä vaiheessa nähdään myös Kaan Kairisen Sparta Praha ja Glen Kamaran Rangers.

Konferenssiliigassa Mikael Soisalon Riga FC saa vastaansa islantilaisen Vikingur Reykjavikin. Konferenssiliigan avauskierroksella suomalaisjoukkueista mukana nähdään FC Haka ja FC Honka. Haka saa vastaansa pohjoisirlantilaisen Crusaders FC:n ja Honka kohtaa kazakstanilaisen Tobolin.

Toisella karsintakierroksella mukaan tulee muun muassa Urho Nissilän KuPS sekä Rasmus Schüllerin Djurgården. Haka ja Honka ovat tositoimissa torstaina 13.7.