Huuhkajahyökkääjä Jasse Tuominen siirtyi vuodenvaihteen alla BATE Borisovista Allsvenskanin BK Häckeniin. Häcken halusi alun perin Tuomisen hyökkäyksen kärkipelaajaksi. Suunnitelmiin on kuitenkin tullut muutos., sillä Tuominen on siirretty kärjen taakse niin sanotuksi kymppipaikan pelaajaksi.

– Valmentaja näkee minut paremmin kymppinä, siinä voi olla iso rooli tällä kaudella. Pitää olla mahdollisimman tehokas ja toivottavasti voitetaan jotain joukkueen kanssa tällä kaudella, Tuominen suunnittelee Palloliiton verkkosivuilla viitaten viikonloppuna viimein Ruotsissa alkavaan kauteen.

Joukkueessa pelaa myös Tuomisen maajoukkuekollegoja, joista keskuspuolustaja Joona Toivio kuuluu joukkueen kokeneeseen kaartiin.

– Joona on ottanut sellaisen isoveljen roolin. Hän on auttanut minua kentän ulkopuolisissa asioissa sekä totta kai myös kentällä. Kyselin häneltä paljon seurasta jo ennen tänne siirtymistä.